USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.35 10.55

Дорожню розмітку в Луцьку оновлять за 1,4 млн

26 Лютого 2023 14:45
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на роботи з нанесення розмітки полотна доріг спеціальними фарбами.

Торги тривають на сайті державних закупівель. Пропозиції від учасників прийматимуть до 1 березня, а аукціон заплановано на 2 березня.

Очікувана вартість нанесення розмітки – 1,4 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, при влаштуванні горизонтальної дорожньої розмітки переможець торгів повинен дотримуватися основних вимог чинних нормативно-правових актів.

Нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, точкування покриття автомобільної дороги вручну та видалення наявної розмітки, влаштованої фарбою демаркером, – ці роботи на території міста виконуватимуть до 15 серпня цього року.

Роботи з нанесення дорожньої розмітки мають виконувати спеціальними густими фарбами (з врахуванням руху транспорту) та попереднім очищенням покриття в міських умовах.

Гарантія становитиме шість місяців.

Нагадаємо, в Луцьку просили оновити розмітку на турбокільці біля РЦ «Промінь», аби уникнути заторів і можливих аварійних ситуацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 26 Лютого 2023 16:23
За скільки обновлять знищену бруківку "майстрами парковки" на тротуарах пр-ту Волі? Коли за знищення буде сплачувати винуватець, а не міській бюджет з кишень лучан? А хто відновлюматиме газони в дворах? За що отримують з того-ж бюджету зарплату муніципали? (їм навіть авто можна купити щоб паркуватись на тротуарі перед конторою) Бідота?
Хоч би Показати IP 26 Лютого 2023 18:41
крейди хватило...
скептик Показати IP 26 Лютого 2023 20:40
вже проспект Волі "поремонтували".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus