USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Допомога ЗСУ від Луцької громади: позашляховик, дрони та причіп для транспортування

Сьогодні 15:34
Луцька міська громада підготувала на передову чергову партію допомоги. Для військової частини А 7042 міський голова Ігор Поліщук сьогодні, 2 вересня, передав автомобіль підвищеної прохідності Mitsubishi L200. Підрозділ, у складі якого служить багато лучан, виконує бойові завдання на Харківському напрямку.

Про це повідомляє Луцька міська рада.
«Ще один новий автомобіль Mitsubishi L200 передаємо для в/ч А 7042, – сказав Ігор Поліщук. – Ці автомобілі використовуються вже тривалий час, гарно себе зарекомендували з точки зору практичності, надійності. Тому військові найчастіше звертаються саме за цією моделлю. Разом із автомобілем безпосередньо у зону бойових дій відправляємо дрони – і звичайні, і з тепловізором, щоб нашим військовим було чим виконувати задачі, які ставить перед ними командування».
Читати ще: Щоб ефективніше протистояти загарбникам: з Луцька передали чергову допомогу захисникам

Для в/ч А 7042 за кошти бюджету Луцької громади, зокрема, придбали вкрай необхідні квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro RC – 3 одиниці;

квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal) – 2 одиниці;

комплект ALIENTECH DUO II DUO2458SSD 2,4G/5,8G для пультів RCNI PRO, SMART антена +перехідник за ДК 021:2015:34740000-6;

портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апартам КВЕРТУС AD COUNTER FPV.
Читати ще: Щоденна традиція: Луцька міськрада передала військовим чергову партію обладнання

Також сьогодні військова частина А 3073 (Центр спецпризначення Національної гвардії України) отримала причіп А9-8521. Пересувна платформа вартістю 371 400 гривень призначена для транспортування автомобілів, пошкоджених у зоні бойових дій.
«Продовжуємо працювати і підтримувати наші Збройні сили!» - зазначили у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus