USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Дочка Пєскова обурилася введеними проти неї санкціями

20 Березня 2022 09:03
Дочка речника Путіна Дмитра Пєскова обурилася введеними проти неї санкціями.

«Мені здається це абсолютно несправедливим та необґрунтованим. Я була дуже здивована, бо дивно вводити санкції щодо людини, якій 24 роки і яка не має жодного стосунку до ситуації. Я засмучена, тому що я люблю подорожувати та люблю різні культури. Я – громадянка світу, і не можу з цим нічого вдіяти», – заявила в інтерв’ю Business Insider Єлизавета Пєскова.

Вона має студентську посвідку на життя – навіть у 2020-му році, під час карантину, коли кордони ЄС були зачинені для Росії, дівчина все одно літала до Парижа, чим дуже дратувала своїх співвітчизників в Instagram. А в 2019-му Пєскова була стажеркою Європарламенту.

Зараз Ліза, на відміну від молодшого брата Дені, утримується від постів та сторіз на своїй сторінці. Так само вона закрила можливість коментувати свої фото.

На початку війни в Україні донька Пєскова запостила в сторіс заклик «НЕТ ВОЙНЕ» на чорному тлі, однак дуже швидко видалила його зі свого Instagram.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 20 Березня 2022 09:27
Ту су..у треба в подорож до чеченців в табір відправити. Побачим тоді як вона буде хвалити свою рашу і чи взагалі буде, і що пісков тоді буде говорити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus