USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Добровольці легіону «Вільна Росія» воюватимуть за Україну: триває підготовка

30 Березня 2022 13:32
За Україну проти російських окупантів зголосився воювати легіон «Вільна Росія», який було сформовано із роти (понад 100 осіб) армії РФ, що добровільно перейшли на український бік. Перші добровольці вже розпочали індивідуальну попередню підготовку.

Про це в офіційному Telegram-каналі інформує Головне управління розвідки українського Міністерства оборони, передає УНІАН.

«Перші добровольці легіону «Вільна Росія» з-поміж колишніх військовослужбовців ЗС РФ вже розпочали індивідуальну до підготовку», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що особовий склад легіону під керівництвом інструкторів зі Збройних сил України вивчав особливості роботи шведсько-британської переносної протитанкової керованої ракети малої дальності NLAW.
Читати ще: Чимало росіян переходять воювати на бік України, – розвідка

Командири підрозділів «Вільної Росії» ознайомилися з оперативною обстановкою на фронтах. Також у легіоні висловили спільне побажання від усіх добровольців провести перший бій проти «ланцюгових собак режиму Путіна – кадировців».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus