USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

До Зеленського завітав відомий голлівудський актор

20 Червня 2022 23:38
Президент Володимир Зеленський зустрівся із голлівудським актором Беном Стіллером, який відвідав в Україні кілька міст, які були в окупації російських загарбників.

«Українці відчувають підтримку всього світу, багатьох відомих людей. І візит Бена Стіллера укотре це підтверджує.

Ваша поїздка до Ірпеня та Макарова, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час ви поруч», – повідомив Зеленський.

Стіллер відвідав Україну як посол доброї волі управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Стіллер і представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Білінг приїхали в Офіс президента після поїздки до деокупованих містечок Київщини.

«Одна справа – бачити ці руйнування по телевізору чи в соцмережах. Інша річ – побачити все це на власні очі. Таке вражає набагато сильніше», – сказав актор.

За словами Зеленського, те, що наразі можна побачити в Ірпені, – страшно, але ще страшніше навіть просто уявити, що відбувається в населених пунктах, які досі під тимчасовою окупацією на сході".

Актор уже встиг побувати у Львові та прогулятися Києвом.

Також американець їздив у Ірпінь та Макарів, котрі були в окупації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus