USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

«До завдань залучаються люди різних професій», – ГУР про відзнаку скандальній блогерці

5 Березня 2023 17:58
Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що «структура може залучати людей різних професій до виконання завдань». Так у ГУР відреагували на скандал з нагородженням блогерки Ксюши Манекен.

У ГУР дали коментар «Українській правді».

«Завдання Головного управління розвідки МО України виконують багато публічних та непублічних людей, які не афішують свою діяльність. Воєнна розвідка – особливо в країні, яка воює – це специфічна структура, що виконує інколи вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності на широкий загал. Зважаючи на особливості певних завдань, для їхнього виконання структура може залучати дуже різних людей, різних професій, статусу, з особливими навичками. На щастя, дуже різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні. Водночас неправильно публікувати усі інструменти досягнення поставлених завдань, принаймні, до перемоги», – йдеться у офіційному коментарі.

Що відомо про скандал з блогеркою Манекен

Днями відома блогерка та колишня ескортниця Ксюша Манекен (справжнє ім’я Оксана Волощук, – ред.) похизувалася нагородою від Головного управління розвідки України, яку отримала ще у жовтні 2022 року. Дівчина також стала однією і запрошених блогерів на зустрічі з радником голови Офісу Президента Михайлом Подоляком.

Користувачі соцмереж одразу пригадали її скандальні висловлювання щодо Криму та вперте небажання переходити на українську мову.

Так, дівчина неодноразово говорила про те, що «немає різниці якою мовою ти говориш» і запевняла, що не планує переходити на українську. Своєї позиції щодо мови вона не змінила дотепер. Окрім того, у своїх давніших дописах блогерка заявляла, що їй байдуже, чий Крим, аби там було спокійно. Також вона вважала, що після анексії на півострові «поліпшилося життя, і всі це мають визнати».

Однак вже зараз Оксана Волощук почала виправдовуватися за свої слова про Крим. У сторіз своєї сторінки в Instagram вона наголосила, що тоді в достатній мірі не володіла інформацією і звинуватила у цього експрезидента України Петра Порошенка.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк відреагував на скандал і зауважив, що він планує і надалі проводити безліч непублічних зустрічей із різними представниками впливу в українських соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 5 Березня 2023 19:09
Дааа, мабуть у неї там замість рота - пилосос))) Ще б Героя України їй дали)))
гашик до Олег Показати IP 6 Березня 2023 05:54
то скоро дадуть
? Показати IP 6 Березня 2023 10:49
то в Украіні таки легалізована проституція.чи ні?
Сергій Показати IP 6 Березня 2023 18:46
Простітуткам медалі,о то держава!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus