USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

До Володимира на пленер з’їхалися художники з різних куточків України

20 Червня 2023 22:59
19 червня в артгалереї культурно-мистецького центру Володимира відбулося відкриття XXV ювілейного Міжнародного пленеру художників «Колорит».

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Тема пленеру цього разу – «Стежками Володимира». До участі у ньому зголосилося 17 митців, з них 12 – із Володимира, решта учасників – зі Львова, Луцька, Ковеля, Вінниччини, Польщі (приєднається онлайн).

На відкритті з вітальним словом виступили начальниця відділу культури і туризму Олена Омелюх, а також директорка центру культурних послуг Олена Ваврисевич. Побажали усім натхнення й цікавих творчих ідей.

Читати ще: Роботи учнів Луцької художньої школи представили на благодійній виставці в Лондоні

Тиждень художники змальовуватимуть древнє місто на своїх полотнах, а 24 червня об 11:00 представлять свої роботи на вернісажі, проведуть майстеркласи для всіх охочих. Цим і завершиться щорічний пленер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus