USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

До складу Молодіжної ради Луцької громади шукають активну молодь

9 Жовтня 2023 17:12
У Луцькій міській територіальній громаді шукають активну молодь, що бажає долучитися до команди Молодіжної ради Луцької міської територіальної громади.

Про це повідомили у міськраді.

Молодіжна рада – постійно діючий колегіальний консультативно-дорадчий орган при Луцькій міській раді, покликаний залучати молодь до формування та реалізації молодіжної політики у Луцькій міській територіальній громаді.

Читати ще: «Молодь з Молодіжної ради – потенційні працівники Луцької міськради, депутати, потужні майбутні громадські діячі», – начальниця відділу молодіжної політики. Інтерв’ю

Саме тому департамент молоді та спорту Луцької міської ради оголошує конкурсний відбір кандидатів до складу Молодіжної ради.

«Якщо тобі від 14 до 35 років, ти активний, відвідуєш чи/та організовуєш молодіжні заходи, тобі не байдуже формування та впровадження молодіжної політики у Луцькій міській територіальній громаді, хочеш впливати на прийняття рішень у цій сфері, бути частиною змін та створювати своє майбутнє, тоді тобі до нас!» – йдеться у повідомленні.

Щоб подати свою кандидатуру до складу Молодіжної ради Луцької міської територіальної громади потрібно до 30 жовтня 2023 року (останній день прийому заявок) заповнити гугл-анкету за посиланням: http://surl.li/lyqxk

У разі бажання особистої подачі документів формуляр анкети також можна отримати в департаменті молоді та спорту Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 205).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus