USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

До Львова прибула голлівудська акторка Анджеліна Джолі

30 Квітня 2022 20:44
Сьогодні, 30 квітня, у Львові помітили Анджеліну Джолі. Про це повідомила у ФБ користувачка Майя Підгородецька, повідомляє портал «Львів – місто натхнення».

«Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі. Просто Україну підтримує весь світ», – написала Майя.

Анджеліна Джолі була у «Львівських круасанах» на Сихові.

З перших днів війни вона підтримує Україну та допомагає організувати допомогу для українців, які були змушені залишити свої домівки.

Як посол доброї волі ООН актриса відвідала шпиталь Pediatrico Bambino Gesu у Римі, де зараз перебувають діти-біженці з України.

Учора, 29 квітня, Анджеліна Джолі прилетіла до столиці Польщі, її помітили на виході з аеропорту Окенце.
Пані посол ООН у справах біженців відвідала і львівський залізничний вокзал. Там акторка зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська.

Також радник очільника МВС Антон Геращенко оприлюднив у своєму Telegram відео, де видно, як Джолі тримає за руку чоловіка та спілкується з ним.
У рамках візиту Анджеліна Джолі провідала на Львівщині дітей, які постраждали внаслідок авіаудару по вокзалу в Краматорську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus