USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

До Луцька їде авторка українських трилерів Поліна Кулакова

4 Листопада 2022 08:49
Команда Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» продовжує серію літературних зустрічей з сучасними авторами. У неділю, 6 листопада, в Луцьк із презентацією завітає Поліна Кулакова.

Поліна Кулакова – сучасна українська письменниця, яка проживає у Львові та пише у жанрі трилеру. «Дівчина, яку ми вбили» (2019), третя книжка авторки, неодноразово потрапляла у списки українських бестселерів. Права на її екранізацію придбала найбільша в Східній Європі кіностудія Film.UA Group.

Нещодавно вийшла п’ята книга авторки «Проти ночі». Саме її вона презентуватиме у Луцьку. Захід відбудеться в Культурному укритті (вул. Яровиця, 17), початок о 16:00.

Щоби потрапити на захід, потрібно зареєструватися на подію та зробити донейт на Волонтерський штаб «Ангар» від 100 гривень і надіслати скрін у соцмережі «Фронтери». Оплата на банку.
Про книжку

Іноді достатньо єдиного прикрого випадку, щоб усе пішло шкереберть. Весела прогулянка трьох юних друзів обертається страхіттям, а наступного дня один із них зникає. Пригнічена втратою сина Інна потерпає від осудливих сусідських поглядів і відвертого цькування в реальному житті та в інтернеті. Громада суголосно вирішила, що провина на її руках: в очах суспільства вона погана мати. Та Інна не збирається коритися й намагається за всяку ціну з’ясувати правду: що примусило її сина піти проти ночі назустріч небезпеці? Публічне приниження, зруйнована шкільна дружба чи таємниця, яку вони з друзями поклялися зберегти?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 6 Листопада 2022 10:14
і усі дружно будуть плести сітку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus