USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

До Луцька приїхала екс-помічник президента «The New York Times»

27 Квітня 2018 08:15
До Луцька завітали Сюзан Газ - екс-помічник президента газети «The New York Times» та Даніела Терезас - оперний співак, йдеться у сюжеті Sfera-TV.Lutsk.

Сьогодні Даніел уже диякон і вчиться у Волиснькій Православній Богословській академії. Каже, що православна віра йому дуже близька, але покидати оперний спів він не збирається. Планує викладати, співати.

Натомість Сюзан Газ допомагає православній церкві в Філаделфії уже давно. Українська віра і традиції закладені в неї ще змалку, адже її бабуся і дідусь з Києва. Хоча сама вперше відвідує Україну.

"Я американка, але одночасно я українка. Мої дідусь з бабусею емігрували з Києва. Я пишаюся, що я українка", - наголосила Сюзан.

Cюзан Газ 25 років пропрацювала у всесвітньо відомій газеті «The New York Times». Каже, що це був неймовірний досвід в її житті. Робота, яку вона любила, сім'я в якій прожила не одну щасливу хвилину.

Під час прес-конференції американські гості розповіли ще багато цікавого. І про колишню роботу, і про те, що для них православ'я і Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus