USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

До Луцька привезли 20 тонн гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ

16 Лютого 2023 13:17
До Луцька привезли партію гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ. 20 тонн одягу та взуття зберігатимуться на складі управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцька.

Про це розповіла Суспільному керівниця управління Ліна Галан.

Вантаж привезли із Дніпра. Це нові речі для дітей різного віку, від одного до десяти років. Серед них 1 370 коробок – індивідуальних пакунків для кожної дитини.

«Роздаватимуть їх сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю, в пріоритеті також сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в міському управлінні соцслужби. Також видаватимуть внутрішньо переміщеним дітям, які приїхали Луцька з батьками, рятуючись від війни», – каже Ліна Галан.
«У коробках з теплим одягом: дитяча куртка, штани до комплекту, шапка, шарф, рукавиці, черевики, шкарпетки, теплий светр і термобілизна», – каже працівниця управління Катерина Глинюк.
Переселенка з Дніпра Марія прийшла до центру взаємодопомоги і підтримки внутрішньо переміщених осіб. Каже: має двох доньок – семи та чотирьох років. Жінка стала першою, хто отримав допомогу від ЮНІСЕФ у Луцьку.

Зі слів Ліни Галан, від початку повномасштабної війни допомогу в центрі отримали 24 тисячі людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus