USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

До комюніке Саміту миру доєдналися ще дві острівні країни

22 Червня 2024 17:56
До комюніке Саміту миру доєдналися ще дві острівні країни – Барбадос і Маршаллові Острови. Загалом після інавгураційного Саміту до документа долучились ще шість підписантів.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

«Ми цінуємо наших партнерів з острівних держав і закликаємо всіх приєднатися до нас у розробці бачення справедливого миру для України та всіх народів світу. Кожен може зробити свій внесок», – зазначив голова держави.

Таким чином підсумковий документ Саміту миру, який 15–16 червня 2024 року відбувся у Швейцарії, підписали вже 80 держав і шість організацій.

Читати ще: Зеленський пояснив, чому провалилися переговори з Росією у 2022 році

Нагадаємо, спершу підсумковий документ підтримали 80 країн і чотири організації, згодом три країни відкликали підпис (Ірак та Йорданія, а також Руанда), але долучилися держава Антигуа і Барбуда, Організація американських держав і Вселенський патріархат.

В Офісі президента кажуть, що підсумковий документ Глобального саміту миру у Швейцарії можуть підтримати додаткові країни, які ще не приєднувались до нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus