USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

До 85 років ще читала без окулярів: волинянку привітали з 90-річчям

16 Вересня 2024 20:38
14 вересня відзначила 90 років мешканка села Заріччя Любов Михайлівна Давидюк. Привітати ювілярку від імені усієї громади прийшли заступниця начальника управління соціальної політики Алла Кузьмич та завідувачка відділу соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування Галина Локтіонова.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Любов Давидюк народилась у селі Орані, там же вийшла заміж за свого Олексія. Цікаво, що і прізвища не довелось міняти – і він, і вона були з Давидюків. Жили в Оранях до листопада 1975 року, аж поки не перебрались у самотужки збудовану хату у селі Заріччя. Уже мали трьох дітей – двох дочок і сина.

На жаль, у новій оселі прожили разом недовго – у травні наступного, 1976 року, 43-річний чоловік Любові Михайлівни, який працював шофером, раптово помер від крововиливу.

На той час найменший син ходив у перший клас. Тож жінку чекало важке майбутнє із трьома дітьми на руках, а потім ще на додачу – і з лежачою мамою. Працюючи влітку у ланці на буряках, взимку жінка бралась за будь-яку роботу – хотіла, аби її діти ні в чому не знали нужди, ніколи не почувались неповноцінними. Так і було.

Читати ще: На двох – 189 років. У селі на Волині довгожительки відсвяткували дні народження

Нині Любов Давидюк проживає разом із сином. До 85 років вона ще читала без окулярів, а потім раптово втратила зір – повністю. Це неабияк ускладнило їй життя – на городі вже працювати не може, а без цього людині, яка звикла до щоденної важкої праці, непросто.

«Бажаємо іменинниці сил, витримки, любові і турботи від близьких та наснаги і далі жити, дочекавшись переможного миру в країні», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus