USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Днів без відключень у липні не буде – Укренерго скасувало вимірювання споживання

8 Липня 2024 18:43
НЕК «Укренерго» скасувало проведення замірів фактичного споживання електроенергії по областях у липні.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«З 9 по 24 липня НЕК «Укренерго» не буде проводити вимірювання фактичного рівня споживання у кожній області», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у Волинській області проведення режимних замірів планувалося на 18 липня. Під час замірів повинні були на один день призупинити дію графіків відключень.

Причиною скасування режимних замірів в Укренерго назвали значний дефіцит потужності в енергосистемі та зростання споживання через спеку. Оператор системи передачі отримав відповідні звернення від обленерго. Зазначається, що останні не зможуть дотримуватися принципу рівномірності обмеження споживання під час проведення вимірів у конкретному регіоні.

«Режимні виміри в літній період будуть проведені пізніше, коли дозволятиме ситуація в енергосистемі та знизиться температура повітря», – повідомили в Укренерго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волиняни Показати IP 8 Липня 2024 21:24
Зізнайтеся кому належить Волиньенерго?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus