USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

«Дні без відключень» скасовуються: в «Укренерго» розповіли про наслідки ранкової атаки

10 Лютого 2023 16:27
Енергосистема України піддалася сьогодні 14-му масованому ракетному удару і вночі-16-й атаці ворожими дронами, в результаті чого в системі значний дефіцит.

Як повідомляє пресслужба «Укренерго», основною метою Росії знову були електростанції та об’єкти високовольтної мережі.

Географія поразок – східні, західні та південні регіони України.

«Найбільш складна ситуація зараз в Харківській області. Зараз там тривають аварійні відключення. Мережеві обмеження через атаку діють у Хмельницькій області, а також зберігаються в Одеській та Київській областях», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дефіцит в енергосистемі – значний. Ремонтні бригади «Укренерго» вже займаються ліквідацією наслідків прильотів і починають аварійно-відновлювальні роботи.

При цьому в інших регіонах поступово покриття споживання повертається в межі певних лімітів.

«Оприлюднений раніше графік проведення вимірювань фактичного споживання електроенергії зараз скасовано. Про новий розклад проведення замірів і необхідного для цього зняття обмежень споживання буде повідомлено додатково», – відзначили в компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus