USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Дмитро Плетенчук іде з посади керівника пресцентру Сил оборони півдня

12 Червня 2024 10:22
Капітан ІІІ рангу Дмитро Плетенчук оголосив, що його відрядження до Сил оборони півдня як начальника Центру стратегічних комунікацій та речника угруповання закінчилося.

Про це він написав у Facebook, передає Бабель.

«Так було сплановано від початку. Прошу не шукати ніяких подвійних сенсів або «зрадоньки». Свій функціонал в ролі «кризового менеджера» я виконав», – додав Плетенчук.

Тепер він повертається до обовʼязків речника Військово-морських сил ЗСУ.

Під час перебування на посаді речника Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук взяв участь у 177 ефірах, 15 брифінгах, 19 інтервʼю, а також у зміні політики взаємодії. Це тривало з 22 квітня.

Дмитра Плетенчука призначили керівником пресцентру Сил оборони півдня після того, як понад 140 представників українських медіа звернулися до вищого військового керівництва країни з вимогою замінити керівника об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталію Гуменюк.

За заявою медійників, вона перешкоджала їм у роботі, зокрема у висвітленні воєнних злочинів. 19 квітня Гуменюк звільнили з посади. Згодом вона отримала посаду заступника начальника управління комунікацій Оперативного командування «Південь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus