USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Для вихованців дитсадка на Волині облаштують найпростіше укриття

28 Листопада 2023 22:46
Для вихованців дитячого садка «Ромашка» Колодяжненської сільської ради, що в селі Кричевичі, облаштують найпростіше укриття модульного типу.

Тендер на модульну швидкоспоруджувальну споруду для улаштування найпростішого укриття в закладі дошкільної освіти оголосило управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради. Торги тривають до 29 листопада.

Очікувана вартість облаштування укриття для вихованців дитячого садка в селі Кричевичі становить 1,417 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, найпростіше укриття цивільного захисту у вигляді модульної швидкоспоруджуваної споруди має являти споруду заводської готовності для тимчасового розміщення населення. Комплект модульної швидкоспоруджувальної споруди має включати два модулі захисного укриття, два тамбури, двері та сходинкові марши.

Читати ще: Волинські педагоги винайшли автоматичний пристрій для укриттів

Укриття на території закладу дошкільної освіти в селі Кричевичі мають облаштувати до 20 грудня 2023 року.

Гарантія на захисний модуль становитиме не менше ніж 24 місяці.

Читати ще: У Ковелі учні ховаються в укриттях, збудованих ще в 50-х роках

Нагадаємо, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні запланував нове будівництво спального корпусу на вулиці Стрілецькій, 6 у Луцьку. Поки що йдеться про першу чергу – будівництво захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційного укриття).

Головне фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus