USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.58

Для видобування піску: на Волині продають спецдозвіл на користування надрами

17 Вересня 2023 16:50
Державна служба геології та надр України оголосила аукціон із продажу спеціального дозволу на користування Замостівським родовищем, що в Камінь-Каширському районі.

Торги тривають на майданчику prozorro.sale.

Замостівське родовище розташоване на північній околиці села Замості в межах Прилісненської сільської територіальної громади. Вид корисної копалини, яку там можна видобувати, – пісок.

Термін, на який надається дозвіл на видобування, – 20 років.

Початкова ціна продажу – 64 744 гривні.
Як вказано, Замостівське родовище відкрито в 1996 році. Згідно з результатами лабораторних випробувань на території родовища, пісок придатний для благоустрою, рекультивації та планування. Гірничотехнічні умови сприятливі для розробки родовища відкритим способом. У промисловій експлуатації родовище не перебувало.

Нагадаємо, раніше Державна служба геології та надр України оголошувала аукціони на спеціальні дозволи на користування родовищами сапропелю та суглинку в Камінь-Каширському районі Волинської області (раніше Маневицький район). Йдеться про родовища Веприк, Гривинське, Галузіївське та Тростне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus