USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Для волинських шкіл закуповують вісім автобусів

25 Серпня 2024 23:02
Управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації оголосило тендер на придбання шкільних автобусів. Для потреб навчальних закладів області хочуть купити вісім транспортних засобів.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua.

Очікувана вартість восьми шкільних автобусів – 27,2 мільйона гривень. Тобто орієнтовна вартість одного такого транспортного засобу буде становити 3,4 мільйона.

Як вказано в тендерній документації, шкільні автобуси мають відповідати вимогам ДСТУ 7013:2009. Мати від 26 місць для сидіння учнів, включно з місцями для школярів з інвалідністю, і від двох місць для супровідних осіб. Екологічний клас – від Євро-5. Транспортні засоби повинні мати жовтий колір кузова та наліпки «Шкільний автобус». Рік виготовлення – від 2024-го. Вид палива – дизель. Тип коробки передач – механічна.

Читати ще: Автобуси луцького автозаводу продають із молотка

Транспортні засоби мають поставити області до 30 вересня цього року.

Гарантія на автобуси буде становити два роки або 100 тисяч кілометрів пробігу.

Нагадаємо, Ковельська гімназія №9 була останньою в місті, яка не мала укриття. Майже три роки діти навчалися дистанційно. Нарешті з нового навчального року учні школи сядуть за парти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus