USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.40
  • PLN 10.60 10.74

Для ветеранів Ковельської громади організували сплав по річці Дністер

Сьогодні 14:07
Свіже повітря, плескіт води, захоплюючі краєвиди та коло однодумців – так можна описати сплав, який організували для ветеранів Ковельської громади фахівці центру соціальних служб спільно з ГО «Плекай» та туристичним клубом «Манівці».

Це соціально-психологічна підтримка військових, мета якої – відволікти захисників від важких думок, сприяти емоційному відновленню через фізичну активність, повідомляє Ковельська міська рада.

«Сплав по річці Дністер та скелелазіння можуть бути дуже потужним методом реабілітації для ветеранів Збройних Сил. Природа, фізична активність, спілкування з побратимами, психологами – все це дає можливість відновити сили, знайти внутрішній баланс.

Читати ще: «Люблю ставити пацанів на ноги»: волинянин після поранення й ампутації протезує воїнів

Такі заходи не лише зміцнюють тіло, а й дух, допомагають ветеранам знайти нові сенси в житті, відчути себе частиною суспільства та отримати необхідну психологічну підтримку», – розповідає психолог Ольга Пивень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus