USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Для родин із дітьми, які постраждали через війну, запускають програму грошової допомоги

30 Березня 2022 21:47
Для родин із дітьми, які постраждали внаслідок російсько-української війни та які потребують фінансової підтримки, ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики розпочали програму грошової допомоги.

Про це повідомив у Телеграм-каналі заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

«Допомогу можуть отримати родини, які мають трьох і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років на момент подачі заявки. А також родини, які мають двох і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина з інвалідністю», – роз’яснив Тимошенко.

Для отримання допомоги слід зареєструватися на сайті register.unicef.org, додав він.

Правила отримання допомоги поширюються і на названих батьків або батьків-вихователів.

Подану заявку розглядатимуть фахівці ЮНІСЕФ та партнери організації. Про результат розгляду пошукачі дізнаватимуться по смс, яка надійде на вказаний ними номер.

Зі слів Тимошенка, сума грошової допомоги на місяць складатиме 2 200 грн на кожного члена сім’ї, але не більше ніж на 5 осіб. А виплата відбуватиметься одноразово на три місяці.

«Наприклад, якщо в родині п’ятеро членів, родина отримає 2 200 грн х 5 осіб х 3 місяці = 33 000 грн. Виплата надійде на вказаний вами банківський рахунок чи дебетову картку протягом 4 тижнів з моменту подання заявки», – зазначає заступник керівника ОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Березня 2022 23:59
Добре, а якщо одна дитина до двох років, то їсти не хоче? На 860грн і комунальні оплатиш, і хліба купиш, і , не доведи Боже, ліків накупляєш! Якось у нас роблять поділ дітей. Чого не на кожну дитину? Хай уже без дорослих буде, але дітей не діліть! Накипіло, вибачте! Осуджень не приймаю, я розумію ситуацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus