USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.45 41.70
  • PLN 10.66 10.84

Для промоції міста: у Луцьку оберуть почесних амбасадорів

Сьогодні 11:12
Кажуть, що непрості часи потребують непростих рішень. Саме тому у реалізації внутрішньої та зовнішньої промоції нашого міста Луцька міська рада вирішила заручитися підтримкою освічених інтелектуальних професіоналів/професіоналок, які візьмуть на себе обов’язки Почесних амбасадорів Луцька.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Почесний амбасадор / почесна амбасадорка Луцька – це звання, що присвоюється особі, яка, використовуючи свій авторитет і професійні знання, сприяє створенню та підтриманню позитивного іміджу та престижу міста Луцька і Луцької міської територіальної громади загалом, їх внутрішній (загальноукраїнській) та зовнішній (міжнародній) промоції, а також налагодженню співпраці з містом перебування амбасадора / амбасадорки, організаціями, спілками, профільними радами, іншими структурами, членом / членкинею яких є амбасадор / амбасадорка, у різних сферах життєдіяльності: економічній, політичній, науковій, медичній, освітній, культурній, мистецькій, спортивній, туристичній, громадській тощо.

З Положенням про Почесних амбасадорів / амбасадорок Луцька, у якому детально описано їх завдання, критерії та порядок відбору, організації, що можуть номінувати на це звання, інформацію про кандидата / кандидатку на присвоєння звання «Почесний амбасадор / почесна амбасадорка Луцька», яку необхідно подати для розгляду комісією, можна ознайомитись на офіційному сайті Луцької міської ради за посиланням: https://www.lutskrada.gov.ua/documents/17271756093466794-pro-zatverdzhennya-polozhennya-pro-pochesnikh-ambasadoriv-ambasadorok-lutska

Читати ще: Кошти у бюджет громади: комунальні приміщення в Луцьку здають в оренду в 11 разів дорожче від стартової ціни

Тож протягом одного місяця з моменту цього публічного повідомлення Луцька міськрада звертається до установ, організацій та інших суб’єктів, перерахованих у Положенні, з проханням надсилати імена своїх номінантів / номінанток і заповнені спеціальні форми з інформацією про них (Додаток 1 до Положення), що є частиною пропозицій, листом на поштову адресу (43025, м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 301) або на адресу електронної пошти Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради ([email protected]).

За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном: 777 956.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Потенційний інвестор Показати IP Сьогодні 12:07
Як тільки іноземний інвестор "зтикається" з українською судовою системою або податковою - бажання працювати пропадає. І "почесний (не почесний) " амбасадор (або як хочте назвіть його) не допоможе.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus