USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.00 10.25

Для переможців І туру фестивалю дитячої творчості «Луцьк – територія талантів» організували артпікнік

2 Липня 2024 19:45
Сьогодні у клубі оздоровчої верхової їзди, іпотерапії, соціальної реабілітації та рекреації «Антарес» у селі Шепель відбувся арт-пікнік для переможців І туру фестивалю дитячої творчості «Луцьк – територія талантів», на який завітала заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

Разом із директором департаменту культури міської ради Тетяною Гнатів вони оглянули локації, які діти разом з наставниками перетворили на території творчості, де й разом демонстрували свою майстерність, повідомляє міськрада.
«Коли сьогодні я побачила ваші радісні обличчя, то щиро зраділа з того, що ми миємо можливість побувати на території цієї чудової кінної ферми. Дякую господарям цього клубу, які допомогли влаштувати для нас з вами це свято, аби ми надихнулись природою, відчуттями спокою та позитивних емоцій. Вірю, що сьогоднішній день пробудить у вас найщиріші почуття. А те, що сьогодні ви будете працювати з тренерами, це також величезний позитив. Адже ви надихнетесь їхніми знаннями та уміннями, які в майбутньому стануть для вас вкрай важливими. Цей подарунок у вигляді арт-пікніка ви отримали від Луцького міського голови Ігоря Поліщука, який побажав вам прекрасних емоцій та гарного дня», - звернулась Ірина Чебелюк до дітей та дорослих.
Вона вручила дипломи переможцям І туру фестивалю дитячої творчості «Луцьк – територія талантів» та подякувала керівникам закладів культури, колективів та гуртків за те, що в цей непростий час вони продовжують надихати дітей новими ідеями та творчістю.
У межах арт-пікніка для усіх охочих проводили екскурсії на кінну ферму та катали на конях. Також діяли локації з аквагриму, діти малювали малюнки «Листи воїнам», працювали з ляльками від артистів Волинського академічного обласного театру ляльок.
Окремо відбувся відкритий діалог з експертом фестивалю Андрієм Зарицьким та проведені майстеркласи від Галини Орищук, Світлани Органісти та Дарини Гребенко. Ігри та забави організували вихованці ансамблю «Волиняни».

Нагадаємо, у Луцьку розпочався перший тритуровий фестиваль дитячої творчості «Луцьк – територія талантів», присвячений пошуку у Луцькій громаді нових талановитих виконавців та колективів. Уже відбувся перший відбірковий тур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus