USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Для школи, де навчався луцький депутат, придбають мультиборд за 180 тисяч

18 Серпня 2021 11:07
Для потреб однієї із шкіл обласного центру, у якій здобував середню освіту один з луцьких депутатів, придбають інтерактивну панель, вартістю 180 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії 17 серпня.

Зокрема, як повідомила директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, із державної субвенції на соцекономрозвиток окремих територій 10 мільйонів гривень планують вкласти у капітальний ремонт площі перед Палацом урочистих подій у Луцьку, 180 тисяч гривень витратять на придбання інтерактивної панелі для ЗОШ № 19.

«Тобто загальна сума буде 10 мільйонів 180 тисяч гривень. Під час попередніх сесій ми вже перерозподіляли кошти субвенції соціально економічного розвитку. Але, враховуючи той факт, що проектно-кошторисна документація на капремонт цієї площі становить 23 мільйони 500 тисяч гривень, то нам треба ще 3,5 мільйонів співфінансування до цієї субвенції. Тому ми пропонуємо зменшити капітальний ремонт вулиць на цю суму і передбачити 3,5 на капремонт площі перед РАЦСом в Луцьку», – зазначила Лілія Єлова.

Окрім цього посадовиця зазначила, що саме у ЗОШ №19 навчався один з депутатів Луцької міської ради, тому по «соцеконому» кошти на цю школу вже виділяються вдруге.

«Просто цей депутат дуже дбає про рідну школу», – наголосила Єлова.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Катерина Показати IP 18 Серпня 2021 11:54
Ну нарешті, хоть щось для школи! Депутату респект!
Луцьк Показати IP 18 Серпня 2021 12:36
За що респект? За те, що за бюджетні кошти придбають модну дошку в ОДНУ школу з 27, бо там вчився якийсь місцевий депутат ? Якби він придбав за власні кошти, тоді нехай. А так ....
Катерина Показати IP 18 Серпня 2021 15:00
За те що хоть щось робиться для цієї школи. Діти не винні що шоу продовжується. Для інших шкіл все робиться (утеплення фасаду, подвір'я перед школою викладене бруківкою і т д.) А тут педагогічний склад шкутильгає, хороші вчителі змушені звільнятися, бо головне - це шоу для преси. і бла-бла-бла.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus