USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.68

Для гімназії неподалік Луцька збудують укриття за 8 млн

Сьогодні 07:15
У селі Гаразджа Луцького району запланували нове будівництво споруди цивільного захисту для місцевої гімназії, що на вулиці Вишнева, 77а.

Торги на відповідні роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосив відділ капітального будівництва та інвестиційної діяльності Підгайцівської сільської ради. Пропозиції учасників приймають до 9 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 8,3 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, нове будівництво споруди цивільного захисту для Гаразджанської гімназії включатиме розроблення ґрунту, улаштування бетонної підготовки, улаштування фундаментних плит, улаштування залізобетонних підпірних стін, встановлення металевої огорожі, мурування перегородок, гідроізоляцію стін і покриття, встановлення вікон і дверей, накриття входу, прокладання трубопроводів, встановлення конвекторів, встановлення припливних камер, прокладання повітроводів, електроосвітлення приміщень, облаштування системи пожежної сигналізації, пусконалагоджувальні роботи, благоустрій території тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансової спроможності.

Усі роботи хочуть завершити до 30 квітня 2025 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.

Читати ще: У кількох закладах освіти Луцька відремонтують укриття

Нагадаємо, в селі Підгайці Луцького району запланували капітальний ремонт протирадіаційного укриття місцевого ліцею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus