USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Для чого та як використовують Троксевазин*

1 Травня 2023 09:32
Шалений ритм життя призводить до того, що люди переважно проводять на ногах більшу частину доби. Саме через це по всьому світу люди страждають на варикозні захворювання кінцівок та венозну недостатність. Впоратися з болем у ногах та дискомфортом допомагають спеціальні препарати – венотоніки.

Дізнатися більше про такий популярний венотонічний препарат, як Троксевазин, можна на сторінці https://apteka911.ua/drugs/troksevazin-d2908. Зручний сервіс МІС Аптека 9-1-1 надасть вам вичерпну інформацію стосовно більшості лікарських засобів, а також допоможе отримати телефонну консультацію фахівця. Аптека 9-1-1 передбачає можливість онлайн-бронювання потрібних ліків – придбати їх можна буде в одній з надійних аптек-партнерів, де дуже прискіпливо ставляться до належного зберігання препаратів.

Капсули чи гель Троксевазину?



Троксевазин із дієвою речовиною троксерутином можна придбати у формі гелю для зовнішнього застосування або капсул. Гель допоможе впоратися з такими захворюваннями, як:

- венозна недостатність;

- тромбофлебіт;

- травми нижніх кінцівок;

- зовнішній геморой;

- перифлебит.

Капсули призначаються за:

- хронічної венозної недостатності;

- варикозного розширення вен нижніх кінцівок;

- набряків ніг різного походження;

- гемороїдальних вузлів;

- тромбофлебіту;

- судинних порушень (як наслідок променевої терапії);

- діабетичної ретинопатії.

Вибір лікарської форми має робити лікар, адже кожен варіант має свої протипоказання. Наприклад, капсули не можна приймати при загостренні виразки шлунку або гастриту, а гель – за наявності шкірних пошкоджень.

Як використовувати Троксевазин?



Перш ніж наносити гель, необхідно сполоснути ділянку з ураженими судинами водою та прибрати рушником залишки вологи. Троксевазин варто втирати легкими круговими рухами, цю процедуру потрібно робити зранку і ввечері.

Капсули необхідно приймати з їжею. Протягом перших двох тижнів варто приймати по 2-3 капсули на добу, а потім їхню кількість треба скоротити до однієї капсули на добу.

На початкових стадіях можна впоратися із варикозним розширенням вен за допомогою Троксевазину, але до лікарського засобу ще треба додати відкоригований образ життя та поживний раціон. А ось відкладати візит до лікаря не варто, адже це може призвести до погіршення стану та необхідності хірургічного втручання.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я, перед прийомом медпрепаратів обов’язково проконсультуйтесь з лікарем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus