USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Діти Луцька та Любліна на практиці вчитимуться вести підприємницьку діяльність

30 Січня 2022 08:27
В рамках виконання «Програми підтримки малого і середнього підприємництва» вперше на території України спільно з мерією міста Люблін, Університетом імені Марі Кюрі-Склодовської, Волинським національним університетом та ГО «Ефект дитини» у Луцьку розпочинають реалізацію навчально-промоційного проєкту «Підприємливі діти: Луцьк – Люблін».

Про це повідомляє департамент економічної політики Луцької міської ради.

До участі в заходах з боку міст Луцьк та Люблін залучені учні та вчителі загальноосвітніх шкіл, студенти та викладачі Волинського національного університету імені Лесі Українки та Люблінського університету імені Марії Кюрі-Склодовської, комерційні підприємства обох міст.

Проєкт передбачає проведення комплексних навчально-тренувальних занять, майстер-класів та екскурсійних подорожей, що спрямовані на здобуття учнями та студентами навиків ведення підприємницької діяльності, демонстрацію на реальних прикладах існуючого бізнес-візерунку міст Луцька та Любліна, процесу економічного розвитку конкретних підприємств та збільшення їх потенціалу, надання азів підприємницької освіти учасникам.

Проєкт передбачає співпрацю з компаніями та підприємцями міст Луцьк та Люблін з одночасною підтримкою кваліфікованих кадрів з університетів обох міст. Через багатовекторне спрямування під час реалізації проєкту буде підвищуватися рівень економічних знань серед дітей молодшого шкільного віку, креативність та підприємливість молоді, що в кінцевому випадку призведе до зростання підприємництва серед випускників, які виходять на ринок праці після завершення навчання, а також сформує в мешканців міста список пріоритетних підприємств та продуктів їх виробництва.

Департамент економічної політики висловлює щиру подяку підприємствам міста, які надали згоду на участь в проєкті, а саме: ПАТ «ВГП» (Рута), СП ТОВ «МОДЕРН-ЕКСПО», ТОВ «Тигрес», ТзОВ «Волинські солодощі», ПАТ «Едельвіка», ТзОВ «Забіяка», ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС», ПАТ «Теремно Хліб», ПрАТ «Луцькавтодор», ТзОВ «Дмитрук-Фудз», ТОВ «Гранд Персона».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сині Шаровари Показати IP 30 Січня 2022 11:14
а у наймити кому йти?
скептик Показати IP 30 Січня 2022 20:30
прошу уточнити ГУ ДПС У ВО виставляє дітей "своїх" підприємців ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus