USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Діти лучан, які перебувають у складних життєвих обставинах, отримали подарунки

4 Січня 2019 13:54
У Луцьку діти із родин, що перебувають у складних життєвих обставинах, отримали подарунки до свят, повідомляє відділ інформації Луцької міської ради.

З нагоди новорічно-різдвяних свят відбулися благодійні акції із врученням подарунків для родин, які потребують особливої соціальної підтримки, організовані управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна». На заходи завітали 70 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у яких виховується 163 дитини та 100 сімей, у яких виховуються 147 дітей із особливими потребами.

На початку з Новим роком та Різдвом Христовим присутніх привітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Костянтин Петрочук, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, голова правління ВОБФ «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк.

Ігор Поліщук зазначив, що новорічно-різдвяні свята – це особливий період, сповнений добра, віри у краще.

«Керівництво міста і надалі буде робити усе можливе для того, аби сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, отримували якісні соціальні послуги», -зазначив він.

«Мабуть, у кожного з нас є теплі спогади з дитинства про зимові святкування. З нагоди свят німецьким сім’ям хотілося зробити для Вас добру справу, подарувати частинку тепла та допомогти, надіславши подарунки», – звернулася до присутніх Людмила Лонюк.

Особливі подарунки для дітей підготували їхні однолітки з Німеччини. Щороку німецькі партнери ВОБФ «Дитяча місія. Україна» – Humedica збирають подарунки для наших діток. Новорічні коробки-подарунки діти наповнюють іграшками, книгами, одягом, засобами гігієни. Особливо приємно коли наші дітки отримують фото-звернення та привітання від німецьких родин.

Діти отримали солодощі від Луцької міської ради та новорічно-різдвяні подарунки від ВОБФ "Дитяча місія. Україна".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus