USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Дідусь назбирав цілий склад ворожої зброї: «азовець» розповів унікальну військову історію

4 Червня 2022 21:24
Максим Жорін з ССО «Азов» поділився двома унікальними історіями. Перша присвячена поведінці російських окупантів під час відступу, а друга – українському дідусеві, який дуже допоміг нашим захисникам.

Свої розповіді Жорін повідав у ролику, опублікованому в його особистому Telegram-каналі.

«Наш підрозділ зараз намагається наступати і просуватися вперед в Запорізькій області, і під час цього нам, безумовно, іноді доводиться штурмувати позиції рашистів, вибивати їх звідти і займати більш вигідні позиції для нас. Так от хотів вам розповісти пару прикольних історій, як мені здається, які є дуже символічними зараз», – повідомив Жорін.

Перша оповідь присвячена штурму українських бійців у Запорізькій області. Коли наші воїни атакували на одному з напрямків, то росіяни почали відступати. А тікаючи, вони кричали своє улюблене гасло «Ахмат – сила».

«Вони тікали зі своїх позицій і кричали: «Ахмат – сила». Мені здається, що це досить смішно, досить тонко і дуже символічно», – зазначив він.
Друга історія з Харківщини, де українські захисники вели битви в одному з населених пунктів. У них майже закінчилися будь-які протитанкові засоби, а треба було знищувати броньовану техніку.

В цей час з підвалу свого будинку виліз дідусь. Він запитав бійців, чи не потрібні їм РПГ. Солдати спустилися в підвал і побачили там склад російського протитанкового озброєння.

Весь цей час пенсіонер збирав його по окрузі, щоб при можливості віддати українським захисникам. Завдяки дідусеві бійці отримали зброю і продовжили відпрацьовувати по ворожій техніці.

Нагадаємо, це далеко не перші дивовижні історії з фронту. Наприкінці березня стало відомо, що дідусь вкрав у окупантів вантажівку з боєприпасами і привіз бійцям ЗСУ. А на початку квітня на Київщині жінка віддала українським бійцям ящик з патронами. Вона забрала його у рашистів і сховала в кролячій клітці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus