USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

«Дякуємо Луцьку», – Швагринський про матчі з БК «Рівне»

17 Лютого 2020 08:15
Тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський та один з героїв переможного матчу Дмитро Швагринський прокоментували два матчі проти БК «Рівне».

Нагадаємо, у першому матчі лучани поступилися, а наступного дня взяли реванш.

Головний тренер БК «Рівне» Михайло Переверзій зазначив, що на сьогоднішній день комплектація «Старого Луцька» нічим не поступається, а й, можливо, переважає його команду.

«Вчора команда зіграла краще, сьогодні допустили багато помилок. Деякі хлопці з незрозумілих причин випали з гри, тому результат другої гри закономірний. Вітаю «Старий Луцьк» з перемогою, це дуже достойна команда», – прокоментував ігри тренер «Рівного».
Дмитро Швагринський відзначив, що матчі між сусідами завжди принципові: «Ми з Рівним не тільки географічні сусіди, а й сусіди по турнірній таблиці, тому це відображається на майданчику, Йде запекла боротьба (показує на своє розсічення, – ВН), але це спорт. Ми вчора налаштовувалися, але за 50 секунд все переламалося. Сьогодні ми розібрали суперника. В них також були мікротравми. Тож сьогодні ми були сильніші за «Рівне» на 18 очок», – сказав баскетболіст та подякував луцьким вболівальникам.
Натомість Дмитро Чайковський наголосив, що психологічне налаштування команди зіграло одну з ключових ролей.
«Я думаю, що і з тактикою ми розібралися і в першому матчі, але погано налаштувалися психологічно. Я хочу подякувати вболівальникам, які гнали нас вперед. Приємно, що ми нарешті перервали серію поразок проти «Рівного». Хлопці змогли заспокоїтися і зіграти свою гру. Я думаю, перед плей-офф важливо, аби хлопці зрозуміли, що в нас в групі немає команд, які не можна перемогти», – розповів тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus