USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.26 10.50

Десятки отворів на фюзеляжі: показали ексклюзивні кадри з місця катастрофи літака МАУ. Відео

12 Січня 2020 11:51
Десятки отворів на фюзеляжі та осколки ракети в пасажирських сидіннях – іранці не могли заперечити очевидного і тому визнали, що український Boeing збила таки їхня ракета.

«Про це говорять фахівці, які працюють на місці трагедії, яким вдалося зібрати вже значну частину рештків літака в одному місці, а зараз вони уважно вивчають ці уламки», – йдеться в сюжеті ТСН.

11 довгих рядів з уламками – це все, що залишилося від українського Boeing 737. Фактично без сну та відпочинку українські рятувальники три доби збирали металеві частини літака. Чи не найбільший шматок – це правий борт, де ще видніється напис «міжнародні авіалінії». Іранці вантажівкою підвозять рештки шасі та двигуна. Експерти одразу оглядають його лопаті: якби в ньому була пожежа, то вони мають бути в кіптяві. «Дивіться, абсолютно чисті. Всі цілі», – коментують українські експерти.

Українські експерти добираються до носової частини літака – кабіни екіпажу, точніше того, що від неї залишилося. На верхній частині чітко видно вихідні обвуглені отвори. Фахівці швидко перевертають обшиття літака, шукають отвори й одразу ж розставляють мірні лінійки з цифрами – вочевидь, це вже прямі докази. Десятки отворів у нижній частині борту, краї яких увігнуті всередину. І нарешті самі осколки – вони застрягли в обшивці крісел.
Інша частина фахівців опитує свідків. Іранці розповідають про сильний вибух і вогонь, який падав із нічного неба. Українських експертів дивує, що на місці катастрофи вони не бачать мобільних телефонів – це при тому, що на борту було 167 пасажирів.

«Де мобільні телефони, розбиті чи цілі? Де навігаційне обладнання?» – не розуміють вони. Остаточні висновки робитимуть згодом, але вже зараз експерти певні – ракета розірвалася біля кабіни пілотів. Вони загинули миттєво.
8 січня біля аеропорту імені Імама Хомейні в Тегерані розбився літак рейсу PS752 компанії "Міжнародні авіалінії України", загинули 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України (екіпаж і два пасажири).

11 січня президент Ірану Хасан Роухані офіційно визнав, що український лайнер був збитий "внаслідок ненавмисної людської помилки" та пообіцяв притягнути до відповідальності винних у збитті літака.

Київ наполягає на проведенні відкритого розслідування, очікує повернення тіл загиблих до 19 січня і виплат компенсацій.

Також повідомляся, що Кабінет міністрів України виплатить сім’ям загиблих по 200 тисяч гривень допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Абдал Саид Показати IP 12 Січня 2020 12:26
ЗМІ повідомляють,що збили украінський літак навмисно іранські ПВО ,а Зеленський літав в Оман з переговорщиком Ермаком (людина яка куріруе переговори по Донбасу) для зустрічі з Сурковим...все це зроблене для того,щоб тиснути на президента....
правдиваЯ до Абдал Саид Показати IP 12 Січня 2020 13:55
Давай ще більше перепощуй брєд порохоботів :)))
Анонім Показати IP 12 Січня 2020 15:49
Український літак, більшість пасажирів якого іранці. Впевнений, були і інші літаки. Але не пощастило чомусь тільки нашому. Невже нещасні люди стали жертвами геополітики? Оце точно ніколи не дізнаємось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus