USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Десять років без прав і 51 тисяча штрафу: у Луцьку жінку втретє судили за їзду під наркотиками

Сьогодні 21:16
У Луцьку зловили водійку в стані наркотичного сп’яніння, яку до того двічі судили за аналогічні правопорушення.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався близько першої ночі 14 червня 2024 року. На вулиці Софії Ковалевської Христина К. керувала автомобілем Ford Focus з ознаками наркотичного сп’яніння. У неї помітили порушення мови і координації рухів, а зіниці очей не реагували на світло.

Проте від проходження медичного огляду жінка відмовилася. Як з’ясувалося згодом, водійка вже двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за аналогічні правопорушення і була позбавленою водійського посвідчення.

Читати ще: Їздив у комендантську під наркотиками і давав патрульним хабара: волинянин заплатить 17 тисяч штрафу

На судове засідання порушниця з невідомих причин не з'явилася, хоча її неодноразово повідомляли про час та місце розгляду справи. Вину підтверджують протоколи, рапорт, направлення на огляд та відеозапис з місця події.

Суд визнав Христину К. винною за двома статтями КУпАП. Йдеться про частину 3 статті 130 (вчинення правопорушення втретє протягом року) та частину 5 статті 126 (керування без прав).

Водійку оштрафували на 51 тисячу гривень і на 10 років заборонили керувати транспортними засобами.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus