USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.55

Десять місяців вважався зниклим: на Волині попрощалися з Героєм Анатолієм Сардачуком

Сьогодні 15:55
Сьогодні для Ківерцівської громади важкий і скорботний день – «на щиті» назавжди повернувся додому воїн-захисник Сардачук Анатолій Петрович, який десять місяців вважався зниклим безвісти.

Народився Анатолій Сардачук 4 квітня 1983 року у селі Конопелька. Навчався у Суській середній школі. Професійну освіту здобув у Торчинському професійно-технічному училищі. Працював у Ківерцівському держлісгоспі.

Мобілізований до лав ЗСУ 14 листопада 2023 року. Загинув солдат Сардачук Анатолій Петрович 09.01.2024 року на полі бою поблизу с. Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

Скорботний кортеж ківерчани та очільники громади зустріли біля «Дубка». Далі траурна процесія прослідувала вулицями міста до рідного дому у селі Дідовичі.

Односельчани усім селом зустрічали Героя, дорогу встеливши квітами та вклякнувши на колінах. Попрощалися із захисником біля рідного дому рідні, друзі, побратими. Вшанували пам’ять воїна-захисника очільники громади.

Відспівали покійного у храмі Святих апостолів Петра й Павла с. Сокиричі. Чин поховання здійснив о. Сергій Ковальчук.

Місцем Вічного спочинку для воїна-захисника - Сардачука Анатолія Петровича - стала Алея Слави на цвинтарі міста Ківерці. Воїни почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.

Без батька залишилися неповнолітня донька та син-військовослужбовець.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus