USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

Держгеонадра виставила на аукціон 36 бурштинових ділянок, 3 з них – на Волині

8 Вересня 2020 14:46
Державна служба геології та надр доповнила перелік ділянок у Інвестиційному атласі новими 36 об’єктами із покладами бурштину.

Про це повідомляє пресслужба відомства, пише Економічна правда.

Об’єкт підготували спільно із облдержадміністраціями: 15 ділянок розташовані на Рівненщині, ще 18 та 3 – у Житомирській та Волинській областях відповідно. Надрокористувачам пропонують «наскрізний» спецдозвіл на геологорозвідку з подальшим видобуванням строком на п’ять років.

Стартова ціна лоту на ProZorro.Продажі – 34 тис. грн за 1 га.

«Гравці ринку можуть за власним бажанням ініціювати на аукціон будь-яку ділянку, та взяти участь у відкритому аукціоні. Переможцем буде визначено компанію, яка запропонує найвищу ціну за лот», – нагадав голова Держгеонадр Роман Опімах.

Він також зазначив, що це лише частина «бурштинових пропозицій»: ще дві площі із покладами сонячного каміння знаходяться на погодженні у Міндовкілля, а на черзі – підготовка нових бурштинових ділянок для виставлення на аукціони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 8 Вересня 2020 14:54
тепер в бурштинщиків буде оновлена карта місць промивки))) поки торги-шморги, то вимиють саме цінне, а власнику - ділянка з ямами(
Татотаке Показати IP 8 Вересня 2020 21:48
Однозначно. Перед аукціоном треба виїжджати на місце та дивитися.
Свідок Показати IP 9 Вересня 2020 10:20
Проснулися через 20 років,коли все вирито,продано нелегально і знищено природні ресурси. Залишилися окопи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus