USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Держенергонагляд має підозри, що деякі обленерго неправильно застосовували графіки відключень

11 Липня 2024 12:02
Державна інспекція енергетичного нагляду проведе перевірку обленерго щодо рівномірності застосування графіків відключень електроенергії.

Про це повідомив голова інспекції Руслан Слободян в ефірі марафону "Єдині новини", передає Укрінформ із посиланням на Держенергонагляд.

"Ми уважно відстежуємо потік звернень громадян щодо несправедливого розподілу. І вже бачимо декілька областей, де, вочевидь, найближчим часом відбудеться поглиблена перевірка. На місцях буде вивчатись, як саме оператор системи розподілу дотримувався принципу соціальної справедливості під час розподілу електроенергії", - сказав Слободян.

Читати ще: Шмигаль анонсував скорочення тривалості відключень світла

За його словами, найбільше скарг надходить із Дніпропетровської області, яку Держенергонагляд планує перевірити першою. Плануються також перевірки ще у 5-6 областях.

Слободян зауважив, що графіки погодинних відключень можуть не дотримуватися через виникнення аварійних відключень, спричинених, зокрема, спекою. Водночаc відомство має підозри, що деякі обленерго не зовсім правильно застосовували графіки погодинних відключень.

Як повідомляли, заходи обмеження споживання електроенергії у четвер, 11 липня, діятимуть в Україні протягом усієї доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонім Показати IP 11 Липня 2024 14:39
говорять що кічкарівку, царське село та район чернишевського взагалі не відключають від світла бо там дуже гаряче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus