USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Держдеп закликав громадян США негайно покинути Білорусь

26 Лютого 2022 16:15
Державний департамент США в суботу, 26 лютого, видав попередження про небезпеку для американських громадян, які перебувають на території Білорусії.

Держдеп рекомендує громадянам США не їздити до Білорусі та закликає громадян США, які перебувають у цій країні, негайно залишити її, пише Інтерфакс.

Американських громадян попередили, що у зв’язку з російською військовою операцією в Україні спостерігається підвищена напруженість у регіоні, ситуація непередбачувана, а режими роботи аеропорту в Мінську та сухопутного кордону Білорусі можуть змінитися без попередження.

У Держдепі також закликали громадян США уникати публічних демонстрацій, оскільки «можливі потенційні переслідування, спрямовані безпосередньо проти іноземців».

Можливості уряду США щодо надання планових або невідкладних послуг громадянам США в Білорусії дуже обмежено через запроваджені урядом цієї країни обмеження штату американського посольства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus