USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Держбюджет на 2020 рік та земельні питання: засідання Верховної Ради наживо

14 Листопада 2019 10:11
Верховна Рада планує розглянути 14 листопада законопроект про державний бюджет на наступний рік та ще кілька земельних питань. Про це свідчить план роботи на четвер, опублікований на сайті ВРУ.

Вранці депутати вирішать, чи дозволяти використовувати землі оборони для розміщення засобів зв’язку та навігації.

У порядку денному ще два земельних питання у першому читанні, у тому числі про право іноземців купувати в Україні земельні ділянки несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів.

Потім два дискусійні законопроекти (та альтернативні) про зміни в оподаткуванні.


Для включення до порядку денного та прийняття рішення пропонуються основний і альтернативний проекти змін до Податкового кодексу щодо анбандлінгу.

У плані роботи низка законопроектів у першому читанні, зокрема щодо оптимізації кримінальної відповідальності суддів за постановлення завідомо неправосудного судового рішення.

О 12:30 мають намір перейти до розгляду бюджетних питань. Спочатку – проект змін до Бюджетного кодексу у другому читанні, потім – безпосередньо закон про державний бюджет на 2020 рік.

Нардепи планують включити до порядку денного сесії та розглянути законопроекти про відтермінування на 5 років застосування стандарту «Євро-6»; зміни до Кодексу з процедур банкрутства.

Окрім того, нардепи мають намір остаточно внести зміни до українського законодавства у зв’язку з ратифікацією угоди зі США про розкриття українськими банками інформації про рахунки американців в Україні.

Заплановано внесення змін до складу ТСК із розслідування діяльності кількох телеканалів, зокрема «112 Україна».

У плані роботи кілька проектів постанов про призначення представника Верховної Ради України до складу конкурсної комісії з визначення складу наглядової ради приватного акціонерного товариства «Експортно-кредитне агентство».

Нардепи розглянуть президентський законопроект про демонополізацією спиртової галузі.

Порушать питання щодо забезпечення прав військовослужбовців Військово-морських сил та Повітряних сил Збройних сил України на отримання статусу учасника бойових дій.

Парламентарі мають намір внести зміни до Податкового та Бюджетного кодексів у зв’язку із ухваленням за основу законопроекту про легалізацію видобутку бурштину.

У плані роботи законопроект про запровадження закритого реєстру педофілів.

Окрім того, нардепи матимуть нагоду утворити Бюро фінрозслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus