USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

«Державний Прапор України – це символ єдності, незламності, сили та незалежності», – Луцький міський голова

Сьогодні 12:20
Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора біля приміщення міської ради відбулося урочисте підняття синьо-жовтого стяга.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовців, які загинули під час російсько-української війни.

«Державний Прапор України – це символ єдності, незламності, сили та незалежності. Символ вільної країни! Ми вшановуємо пам’ять попередніх поколінь, які боролися за Українську державність. Завдяки їхній боротьбі жовто-блакитний прапор став головним державним символом, і його знають у всьому світі. Сьогодні з нашим прапором військові захищають рідну землю, йдуть у бій і перемагають», – зазначив міський голова Ігор Поліщук.
Читати ще: «Було закладено основи нашого майбутнього»: спогади про перші мітинги за незалежну Україну 35 років тому в Луцьку

Він висловив вдячність усім захисникам та захисницям, завдяки яким у Луцькій громаді та багатьох інших триває відносно мирне життя, за те, що ми можемо жити, навчатися та працювати.
«Особлива вдячність захисникам, які воюють за те, щоб наш Державний Прапор повернувся в усі окуповані міста та села! Схиляємо голови та пам'ятаємо Героїв, які повернулися додому на щиті, віддавши життя за Україну та наш прапор. Дякую кожному жителю громади за допомогу Збройним силам України та внесок у нашу Перемогу. Міцного здоров'я, злагоди та впевненості у нашій Перемозі. Нехай Господь благословить та збереже український народ і нашу Україну», – звернуся до присутніх міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus