USD 41.45 41.78
  • USD 41.45 41.78
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

Державні закупівлі Прозоро – тільки вигідні тендери!*

15 Липня 2021 16:19
Державні закупівлі Прозоро присутні на офіційному та акредитованому майданчику УУБ. Згідно з нинішнім законодавством, всі послуги, а також продукція комунальних та державних підприємств, повинні замовлятися за рахунок оголошення публічної закупівлі. Необхідно прийняти участь у відкритому тендері. А зробити це можна на сайті УУБ. Це офіційний майданчик електронної системи Прозоро, без якої тут просто неможливо обійтися.

Чому варто вибрати систему Прозоро?

Як взяти участь в державних закупівлях з використанням вище зазначеного майданчика? Кожен день в системі з’являється не одна тисяча різних тендерів. Це реально нові можливості для розвитку будь-якого власного бізнесу. Гарантується надійність, чесність, а також прозорість. Це основні переваги, які вважаються дуже важливими для кожної сучасної людини.

Для отримання доходу від державних закупівель рекомендовано проходження простої процедури реєстрації при відвідуванні офіційного сайту УУБ. Зазначена онлайн-платформа характеризується присутністю наступних важливих особливостей:

1. Компанія 5 років тісно співпрацює з системою Прозоро.

2. Присутній 4 рівень акредитації.

3. Надається максимально ефективна допомога у вирішенні організації закупівлі.

4. Компанія займає лідируючі позиції за кількістю залучених постачальників.

Взяти участь в закупівлі дуже просто. Для цього достатньо виконати декілька досить простих дій:

- Реєстрація на сайті УУБ.

- Вибір найбільш гідного тендера.

- Подача власної заявки.

- Ухвалення особистої участі в обраних торгах.

- Підписання офіційного договору.

З цим все абсолютно зрозуміло. Але, чому варто віддати перевагу саме УУБ? Платформа постійно розвивається і вдосконалюється. Фахівці завжди роблять все можливе, щоб організація була однією з найкращих у цьому напрямку.

Бажаєте взяти участь у вигідному тендері? Тоді обов’язково варто ознайомитися з системою з державних закупівель Прозоро! Для участі в тендерах, досить перейти на сайт Української Універсальної Біржі!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus