USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Деревину вартістю 21 млн, яка була зрубана у нацпарку на Волині, передали АРМА

3 Листопада 2023 09:12
В управління Національному агентству України з питань розшуку активів (АРМА) передали деревину вартістю 21 мільйон 400 тисяч гривень, яка була арештована на Волині.

Про це інформує прокуратура області.

Під час досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконної порубки дерев на території Ківерцівського Національного природного парку «Цуманська пуща» волинські правоохоронці виявили 870 колод незаконно зрубаних дубів.

Нині деревина арештована та згідно з ухвалою суду передана в управління АРМА.

У кримінальному провадженні про незаконні порубки та перевищення влади та службових повноважень посадовцями Національного парку (ч.4 ст. 246, ч.3 ст. 365 КК України) триває досудове розслідування, яке провадить ТУ ДБР у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus