USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Деревину передадуть малозабезпеченим та військовим: у луцькому парку зріжуть 59 аварійних дерев

30 Листопада 2023 12:47
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки Луцька третій день комунальники зрізають пошкоджені дерева.

Як розповів Суспільному майстер комунального підприємства «Парки і сквери» Тарас Обозовський, зрізають дерева, які поїдені короїдом та втрачають свою кору.

Загалом упродовж зими у парку мають зрізати 59 дерев різних порід.
«Ці дерева є сухостійні, аварійні, уражені омелою, відхилені від вертикальної осі, тобто становлять загрозу падіння», – каже заступник начальника відділу екології Луцької міськради Олег Гелета.

Зі слів Тараса Обозовського, третій день на цій ділянці працюють десять робітників. За цей час зрізали дев’ять ялин.
«Звернув увагу, що дуже рідкий парк, що дерев дуже мало, може їх і треба зрізати, але в будь-якому разі треба й досаджувати», – каже лучанин Олександр Сава, який прогулюється парком.

Читати ще: На луцькому меморіалі зріжуть кілька всохлих аварійних дерев

«Після зрізання аварійних дерев у парку в планах – розчищення русла і водоохоронної зони річки Сапалаївка, від Шопена до вулиці Щепкіна», – каже Олег Гелета.

Зрізану деревину комунальники передають малозабезпеченим сім’ям та військовим, які живуть на території Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 30 Листопада 2023 17:53
Тарас - надіюсь на твою порядність закладену тобі сім'єю та нашими учителями. Надіюсь, що ти проконтролюєш і зріжете лише дійсно аварійні та небезпечні дерева. Однокласник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus