USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Депутати Володимир-Волинської райради та ОТГ закликали підтримати єдину українську церкву

28 Листопада 2018 17:29
Депутати Володимир-Волинської районної ради та Зарічанської і Устилузької міської ОТГ піписали листи із закликом до Владики Володимира, митрополита Володимир-Волинського і Ковельського, підтримати створення єдиної української церкви, пише Буг.

Нагадаємо, що аналогічний лист був сформований членами виконавчого комітету і депутатським корпусом Володимир-Волинської міської ради.


“…щиросердечно просимо Вас, дорогий Владико, долучитися до створення Єдиної Помісної Української Православної Церкви та взяти участь в майбутньому Всеукраїнському об’єднавчому Соборі.

Створення автокефальної Православної Церкви в Україні зміцнить єдність українського суспільства, сприятиме миру, свободі та процвітанню Української держави.

Сподіваємося і віримо, що Ви мудрий і справедливий Владика, не відмовите у благословенні і довгоочікуваному благодіянні створити Помісну Православну Церкву в Україні”, – йдеться у листах.


Лист від Володимир-Волинської районної ради підписали 30 її членів. Лист від Зарічанської ОТГ підписали 18 депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 29 Листопада 2018 04:29
шедеврально.... в церкву чого ті клоуни лізуть?? без них паства не розбереться?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus