USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

Депутати Ради Міста Краків привезли до Луцька три тонни гуманітарної допомоги

9 Липня 2022 19:46
Республіка Польща вже неодноразово свідчила про свою дружбу та підтримку України в умовах війни з Росією. Доброю традицією стали постійні надходження до Луцька гуманітарної допомоги, що надалі розподілялася між тими, хто її потребує на передовій та в тилу.

Ось і сьогодні до Луцька надійшов вантаж із трьома тоннами гуманітарної допомоги, повідомили у міській раді.

Серед допомоги здебільшого – продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо. Їх привезли до обласного центру Волині представники Ради Міста Краків, депутати Єжи Жєнти, Малгожата Кот та Лукаш Вантух.
Заступник міського голови Ірина Чебелюк радо вітала гостей.
Цього разу представники із Польщі запропонували провести розподіл гуманітарної допомоги у формі акції. Зважаючи на те, що тільки сім’ї насправді знають, чого саме найбільше потребують, було запроваджено систему «балів». Кожна сім’я із запрошених цільових груп отримала по 300 балів, які можна було витратити на різноманітні продукти: молоко – 5 балів, макарони – 20 балів, олія – 50 балів, і так далі.

Допомогу отримали потребуючі сім’ї вимушено переселених осіб та лучан, які виховують дітей з інвалідністю, матері з дітьми до 13 років які перебувають у скрутних життєвих обставинах та пенсіонери з інвалідністю. Загалом – 300 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 9 Липня 2022 20:11
а шо там здорові мужчини роблять ?..чому не на роботі?
Лучанка Показати IP 9 Липня 2022 22:10
а наші депутати що відправили на Схід?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus