USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.75 10.90

Депутат поскаржився муніципалам на лучанку через нібито занедбану земельну ділянку

28 Квітня 2021 22:23
Один із депутатів Луцької міської ради звернувся до департаменту муніципальної варти із проханням визначити, чи законно встановлена металева огорожа на земельній ділянці на вулиці Глушець, 45 а у Луцьку. Також він зазначив, що до власниці є питання щодо занедбаності території.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради 28 квітня.

Під час розгляду земельних питань депутати вирішували, чи надати дозвіл лучанці Карині Савчук на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вулиці Глушець, 45-а у Луцьку.

Як повідомив депутат Микола Федік, мова – про вільну земельну ділянку, на якій залитий фундамент, але, мовляв, ніхто не надавав дозвільних документів.

На це начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала зазначив, що Карина Савчук самовільно не заливала фундамент, а попередньо земельна ділянка перебувала в постійному користуванні підприємства «Сента».

«Підприємство продало цей фундамент на стадії готовністю 2% лучанці, як зареєстроване нерухоме майно. А громадянка Савчук хоче відновити межі наділу», – пояснив посадовець.

Однак, депутат Андрій Білан заявив, що вже звернувся до департаменту муніципальної варти щодо законності встановлення металевої огорожі на цій ділянці.

«Є й питання щодо занедбаності території і порушення умов благоустрою власницею землі», – каже обранець громади.

Утім, луцькі депутати вирішили підтримати проект рішення у кількості 28 голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мошко з Вульки Показати IP 29 Квітня 2021 07:33
Поклав око, шоби поклали бабло !
шакали Показати IP 29 Квітня 2021 08:42
як це знайомо) я також не давав грошей при оформлені землі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus