USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

День екстреної медичної допомоги: волинські медики швидкої влаштували благодійний футзальний турнір. Фото

27 Травня 2023 09:05
Напередодні Дня екстреної медичної допомоги волинські медики швидкої влаштували благодійний футзальний турнір на підтримку Збройних сил України. Зібрані під час змагань кошти вирішили передати доценту ВНУ Олександру Панасюку. Капітан, який воює на Бахмутському напрямку, нині перебуває у відпустці.

У турнірі брало участь чотири команди: ФК «Покров», ФК «ЕМД Волинь», Збірна арбітрів АМФВ та жіноча команда «Легіон».

Медичний директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Анатолій Каленюк у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів, що другій рік поспіль 27 травня Україна разом зі всім світом відзначає День екстреної медичної допомоги. На знак цього волинські медики швидкої вирішили провести благодійний футзальний турнір.
Турнір проводиться вперше, але його хочуть зробити традиційним та організовувати щороку. Медики підготували подарунки для команд, які часто потрібні під час запеклих футзальних турнірів, – заморозки та аптечки.

Команди змагалися за системою плей-оф, тобто на виліт. Турнір відкрив півфінальний матч між «Легіоном» та Збірною арбітрів АМФВ. В іншому півфіналі жереб звів «Покров» та «ЕМД Волинь». У фіналі зустрілися «легіонерки» та «медики», але перемогу святкували останні.
Кошти, які зібрали під час турніру, будуть передані на допомогу Збройним силам України, а саме – капітану Олександру Панасюку, якому потрібні кошти на амуніцію. Нині він у відпустці, але вже через тиждень знову повертається на передову.
Загалом завдяки футзалістам та присутнім вболівальникам вдалося зібрати 22 тисячі гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фанат Показати IP 27 Травня 2023 10:52
Ви Молодці! Так тримати!
Угу Показати IP 28 Травня 2023 02:32
Це Команда, з великої літери. Вони своїми силами тримаються завжди до останньої хвилини, і основне, що, в них всі медики працівники!
Бляха Показати IP 28 Травня 2023 02:35
То створять чемп екстр служб. Поліц, пожежн, газ, світло, вода, тепло, комун... Ітд Це цікаво буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus