USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Делегація з Луцька побувала на XVI Міжнародній виставці-ярмарку «Ekogala 2022»

21 Грудня 2022 22:00
16-17 грудня представники Луцької міської ради відвідали партнерське місто Жешув (Республіка Польща), де взяли участь у XVI Міжнародній виставці-ярмарку високоякісної продукції «Ekogala 2022».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

На виставку від Луцька поїхали начальник відділу промоції міста управління туризму та промоції міста Богдан Каліш та начальник відділу розвитку підприємництва та торгівлі департаменту економічної політики Олена Оліфірович.

Такі візити до партнерського міста вже стали традиційними. Завдяки їм напрацьовуються дружні й ділові зв’язки, народжуються креативні ідеї та реалізовуються цікаві бізнесові проєкти.

Проте цьогорічний візит значно відрізнявся і був особливим. Адже попри святкову атмосферу Різдва і Нового року, навіть у Польщі відчувався холодний подих війни. І на цьому фоні особливо відчутним було тепло людських сердець, співчуття, бажання підтримати і допомогти.
Читати ще: Делегація з Луцька вивчала досвід у сфері реабілітаційної медицини в Ізраїлі

На виставці-ярмарку розповідали про Луцьк і Україну, про життя в умовах війни, про незламність і боротьбу. Спілкувались з керівництвом і представниками влади Жешува, поляками, румунами, угорцями та представниками інших країн, які відвідували захід. І від усіх чули одне — «Тримайтеся! Слава Україні!»
У рамках Екогали представники влади Жешува та польські благодійники передали українським містам такі необхідні сьогодні генератори та павербанки. Зокрема Луцьку — два потужні дизельні генератори «Daewoo» на 8 кВт кожен.

До речі, нещодавно Жешув отримав від Президента України звання «місто-рятівник».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
911 Показати IP 22 Грудня 2022 10:14
що немає куди кошти діти. Знайшли спеціалістів.
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2022 12:16
А шо то за члени делегації: хто вони, які вони там мали виконувати функції і, головне, з якими результатами звідти приїхали ? Покажіть їхній звіт !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus