USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Делегація Луцької міської ради відвідала партнерське місто Кійов у Чехії

20 Серпня 2024 23:05
Протягом 16–18 серпня 2024 року в місті Кійов (Чеська Республіка) проходили офіційні заходи та робочі зустрічі у межах відзначення щорічного заходу «Фестиваль літа у Кійові». На запрошення адміністрації міста Кійов урочистості відвідала делегація Луцької міської ради, до складу якої увійшли Борис Смаль, директор департаменту економічної політики, Віктор Чубко, начальник відділу міжнародних культурних проектів та програм департаменту культури, Юлія Липка, старший інспектор відділу проектної діяльності управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

У межах візиту члени делегації зустрілися з керівниками самоврядування чеського міста з метою обговорення можливих напрямків розвитку подальшої співпраці між Кійовом і Луцьком. Під час робочої зустрічі було визначено три основних взаємовигідних напрямки, а саме: освіта, культура, підприємництво. Освітній напрямок може сприяти розвитку навчальних програм, обмінним візитам учнів, взаємному навчанню; співпраця у секторі культури ініціюватиме підтримку культурних груп, фольклорних та мистецьких проєктів; підприємницька співпраця надасть можливість створити спільні ініціативи для підтримки малого та середнього підприємництва, бізнес-обміни.

Читати ще: Делегація Луцької міської ради відвідала партнерське місто Хелм у Польщі

Програмою заходів було передбачено зокрема ознайомчий візит у комплекс оновленого спортивно-оздоровчого центру «Аквапарк Кійов», де делегація Луцької міської ради мала можливість ознайомитися з досвідом чеських партнерів у сфері розвитку рекреаційних зон. Сучасний багатофункціональний комплекс «Аквапарк Кійов» було створено шляхом модернізації наявного відкритого басейну та будівництва нового критого басейну. Спортивно-оздоровчий центр займає вигідне місце у центральному парку та гармонійно поєднує сучасні тенденції в дизайні з функціональністю, що створює комфортні умови для відпочинку та занять спортом.

Цей візит сприяв зміцненню побратимських взаємин між містами Луцьк і Кійов, відкриваючи нові горизонти для спільних ініціатив, запевняють у міськраді.

Читати ще: Делегація з Волині відвідала Вінницьку громаду
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus