USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.60 41.95
  • PLN 10.50 10.70

Де у Луцьку і на Волині не буде електроенергії 7 грудня. Графік

6 Грудня 2022 23:00
Згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» 7 грудня у Волинській області відбудуться погодинні відключення електроенергії (ГПВ).

Про це інформує «Волиньобленерго».

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Де і коли буде відключення можна глянути за посиланням.

Читати ще: У «Волиньобленерго» пояснили, чому повторюються адреси у графіках відключення світла

НЕК «Укренерго» доводить «Волиньобленерго» ліміт споживання електричної енергії на область, перевищення якого не допускається.

ПрАТ «Волиньобленерго» у відповідності до доведених величин споживання розроблено графіки стабілізаційних вимкнень по районам обслуговування філій Товариства.

Ситуація динамічна – можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо у НЕК «Укренерго» буде необхідність збалансувати енергосистему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дикий Показати IP 7 Грудня 2022 08:51
Все одно вмикаєте та вимикаєте коли заманеться!
Віталій. Показати IP 7 Грудня 2022 09:25
Мені цікаво, чим жителі будинку №7 по вул. Афганців 7 завинили перед тими, хто розподіляє світло? Бо світла немає майже постійно - за останні 5-6 днів по 20 годин на добу!!! І ось сьогодні світло в нашому будинку було лише протягом 3-х годин в ночі і за графіком не буде до 24 години. Навкруги горить , а у нас темно. Це що? Службова недбалість і безвідповідальність? Відсутність совісті і порядності? В такому разі відповідним службовим особам з обленерго потрібно контролювати і моніторити їх роботу.
Треба писати скарги, до Віталій. Показати IP 7 Грудня 2022 12:24
https://sies.gov.ua/forma-dlya-podannya-elektronnih-zvernen-gromadyan-do-derzhavnoyi-inspekciyi-energetichnogo-naglyadu-ukrayini?fbclid=IwAR19v-PhBZfGVjEBH2ZoFxgiz0nl8W3OBakcsef3VtTRGYsm2wZ91PToJXQ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus