USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Де у Луцьку і на Волині не буде електроенергії 3 грудня. Графік

3 Грудня 2022 08:08
Згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» 3 грудня у Волинській області відбудуться погодинні відключення електроенергії (ГПВ).

Про це інформує «Волиньобленерго».

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Де і коли буде відключення можна глянути за посиланням.

Наразі 58% споживачів електроенергії у Волинській області підключено до мережі. «Волиньобленерго» здійснює максимальне забезпечення електропостачанням усіх важливих об’єктів критичної інфраструктури, повідомили у Волинській ОВА.

Населення заживлено в межах гранично допустимої потужності. На сьогодні це 219,4 МВт з 350 МВт. Як зазначає обленерго – динаміка повільна, але позитивна.

Разом з тим, можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо у НЕК «Укренерго» буде необхідність збалансувати енергосистему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 3 Грудня 2022 08:30
До дупи та писанина. Де не було там і знов не буде, і то по 2- 3 рази на добу, а де було і де бізнес «приближених» там буде- бо тим вистачає потужності завжди.
Петро Показати IP 3 Грудня 2022 08:48
Якщо цю інформацію передивляється Волиньобленерго, то "с пріскорбієм сообщаю", що в Луцьку вулиці РахмІнінова не існує. Є вулиця РахмАнінова - російського композитора, піаніста і диригента російського походження, одног з яскравих представників фортепіанного мистецтва. Відіграв визначну роль у формуванні Київської консерваторії. Наскільки мені відомо, в Волиньобленерго є прес-служба і в цьому кріслі сидить журналіст за фахом.
Grudik Показати IP 3 Грудня 2022 09:24
А навіщо їх робити? Напишіть просто - коли буде не знаємо, коли виключать - також не знаємо п.с. розумію що війна, що в окопах також світла нема.. але не треба тоді оці графіки виставляти. Бо так чи інакше всі на них дивляться і тільки зляться!
Лучанка25 Показати IP 3 Грудня 2022 09:25
Краще такий графік і не публікувати. Ні години, ні вулиці не відповідають дійсності навіть близько. Нашої вулиці переліку немає, а світла за добу вже втретє вимикають...
ОДІН. Показати IP 3 Грудня 2022 09:51
ЩОСЬ МЕНІ ПІДКАЗУЄ ІНТУІЦІЯ,ЩО ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ НЕ БУДЕ ЗОВСІМ ГРАФІКІВ ВІДКЛЮЧЕННЯ.....
Олександр Показати IP 3 Грудня 2022 10:32
Такого свинства, як із цим відключенням, треба ще пошукати. Як так? Вулиці в графіку немає взагалі! Але мова не про це - всім, так всім. Однак однаково! А в нас вчора небуло з 12:30 до 19:30, потім з 20:50 до 00:40, а потім знов всю другу половину ночі! То скільки разом буде? І це при тому, що гранично допустимі норми на область, як декларується, збільшуються чи не щодня. Говорять про 85% загалом і 50-55% для фізичних споживачів (які у нас такі енергоємкі критичні споживачі, які забирають 70% електрики області?). І також слід врахувати, що майже весь приватний сектор в Луцьку на котлах з насосами на електриці, і без світла, відповідно, немає тепла. І найголовніше, для чого це все пишу: в нас немає світла півдоби, в темноті весь вечір і в холоді всю ніч, а за квартал чи два - "ні, в нас тілкьи раз відключали на кілька годин". Кому скаржитися, якщо офіційно заявляли, що будуть тільки проміжки по 4 через 4, не менше?
Ульяна Показати IP 3 Грудня 2022 20:26
Я взагалі не розумію, навіщо ті графіки? Нашої вулиці взагалі немає в графіку відключень, навіть не можна нічого спланувати, а світла практично немає, лише пару годин є, а так постійно темно(((. Я все розумію, треба, то треба, мусимо це пережити, але чому одні сидять постійно без світла, а у інших воно завжди є.
Ігор Показати IP 3 Грудня 2022 21:00
Конякіна 14 більшому бізнесу дають електрику а мафам платіть податки і як хочете виживайте не однозначне вирішення питання корупцією пахне хоча до недавно були а однакових умовах !?( Податки платити однаково платити потрібно ! Як дальше працювати чи зменшувати персонал ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus